За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

Разположен в 60 000 квадратни метра обширни градини, осеяни с палми, 4-звездният хотел Kresten Palace Hotel се намира в Калитея, Родос. Намира се само на 6 км от град Родос и на 6 км от известния Фалираки. Редовен автобусен транспорт свързва хотела с град Родос.

В стаите

Добре оборудваните стаи в хотел Kresten Palace Hotel са просторни и разполагат с балкони или тераси с великолепна гледка. Всяка им климатик и телевизор, телефон, хладилник, сейф, баня с вана или душ.

На територията на хотела

Терапевтичните и подмладяващи свойства, известни от древността, на маслини, мед, водорасли и други продукти на гръцката земя съставляват ядрото на философията зад вълнуващия списък с масажни и козметични процедури за лице и тяло в Спа Aegeo. Уникално уелнес изживяване на разположение на гостите на хотел Kresten Palace, което включва джакузи, сауна, хамам и стаи за масаж (индивидуални или двойки), както и маникюр и педикюр.

Стратегически разположен в центъра на хотела, обширният плувен басейн от 1270 м2, с мостове и извисяващи се палми, ви кара да се чувствате така, сякаш сте били пренесени в тропически рай. 

Напълно оборудваната детска площадка от 100 м2, разположена в буйните зелени градини на хотел Kresten Palace и в близост до детския басейн и игрището за мини голф, обещава часове безгрижна игра. Това е една от многото услуги, които Крестен Палас предлага на своите млади приятели, заедно с просторните семейни стаи, неустоими детски менюта, мини-дискотеката и опитни артисти, които водят програма за спортни дейности на басейна сутрин и шоута вечер.

Хранене

HB - закуска и вечеря

Спорт

Многостранното изживяване, което хотел Kresten Palace предлага на своите гости, включва голямо разнообразие от спортни дейности. Всичко започва със специални програми за възрастни и деца (ръководени от опитни треньори), които се провеждат около басейна сутрин. По-късно гостите могат да използват реконструирания фитнес център (с цялото ново оборудване), тенис корта, игрището за плажен волейбол и игрището за мини голф или да посетят игралната зала, която включва пинг понг и билярдна маса.

Оценки и коментари